IS GAZIDAN ZAHARLANISH — ALOMATLARI, BIRINCHI YORDAM, DAVOLASH VA OLDINI OLISH - qizi, Xodjamqulova Subhida Nizom; qizi, Nuraliyeva Sitora Shokir; qizi, Mingboyeva Nilufar Anvar; o‘g‘li, Rayimnazarov Shaxzot Muxiddin; o‘g‘li, O‘rozaliev Bahrombek Xolmirza (PT. Antis International Publisher, 2024)
Ushbu maqolada is gazidan zaharlanish haqida batafsil ma’lumotlar keltirib o‘tilgan, jumladan is gazidan zaharlanganda insonda kuzatiladigan alomatlari, birinchi yordam ko‘rsatish, davolash hamda zaharlanishni oldini olish haqida ma’lumotlar keltirilgan.