Taḥlīl al-Ḥālāt al-Basyariyah li al-Syakhṣiyāt al-Ra’īsiyah fī Riwāyah Banāt al-Riyāḍ li Rajā’ al-Ṣāni’ alā Naẓariyah Abraham Maslow - Kurjum, Mohammad; Zulkarnain, Amelia Ika Putri (Fakultas Adab dan Humaniora UIN Sunan Ampel Surabaya, 2023)
Novel