Pendampingan Pembelajaran Qira’at dan Ilmu Al-Quran di Komplek Tahfiz Sukan Sofiuddin Selangor, Malaysia - Putra, Ali Musri Semjan; Jamal, Khairunnas; S, Mochammad Novendri; Syafii (Institut Agama Islam Sultan Muhammad Syafiuddin Sambas, 2025)
The community service activity titled