KO‘PIKBETON ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYASI VA UNING TUZILISHI - Zayniddin, Jalolov; Khakimov, Sodiqjon; Khamidullo , Muradov (ANTIS PUBLISHER, 2024)
The article provides information on the production of foam concrete and its structure