Pelaksanaan Peraturan Perundang-Undangan Tentang Tanggungjawab Agen Pelayaran PT. Admiral Lines Sebagai Pengangkut Barang Dalam Perangkutan Laut Di Pelabuhan Belawan - AI Bram, Djafar (UI Scholars Hub, 2026)
Abstract