OʻTKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA INSON TAQDIRI VA URUSH FOJEASI MUAMMOSINING BADIIY-FALSAFIY TALQINI - Xoliqova Lobar Otajon qizi (International Journal of Literature and Language Studies, 2026)
This article provides a comprehensive analysis of the novel