Nasionalisme Dan Regionalisme Di Wilayah Aceh - TK Ibrahim Alfian (Universitas Gadjah Mada, 1997)
Mijnheer de voorzitter! Wanneer men den inwendigen politieke toestand hier te lande bespreekt, dan kan het woord