STRATEGI MENINGKATKAN DAYA SAING ALUMNI SEKOLAH TINGGI AGAMA ISLAM AL-MAWADDAH WARRAHMAH KOLAKA UNTUK MENGHADAPI MASYARAKAT EKONOMI ASEAN - Mohd Zaidi Hajazi (IAI Al-Mawaddah Warrahmah Kolaka, 2018)
The ASEAN Economic Community (AEC) 2015 is an ASEAN economic integrative that is free trading between ASEAN countries. A CEO of a distinguished international banking group,