PENGARUH AIR DALAM AMPAS TEBU TERHADAP KECEPATAN PENYALAAN DALAM PEMBAKAR PUTAR - Syahrul Aiman (Research Center for Chemistry - LIPI, 1991)
The pyrolysis of sugar cane bagasse at peak temperatures between 300 and 1100