The ShÄ«âa and SunnÄ« Textual Origins of Uá¹£Å«l âAmaliya (Practical Principles) - Ã˜ÂÃ™Â‚Ã›ÂŒÃ™Â‚Ã˜Âª Ã™Â¾Ã™ÂˆÃ˜Â±, Ã˜ÂÃ˜Â³Ã›ÂŒÃ™Â†; Ã™ÂÃ˜Â®Ã™Â„Ã˜Â¹Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂªÃ™Â‚Ã›ÂŒ; Ã˜ÂÃ˜Â§Ã˜Â¦Ã˜Â±Ã›ÂŒ, Ã™Â…Ã˜ÂÃ™Â…Ã˜Â¯Ã˜ÂÃ˜Â³Ã™Â† (Ø§ÙØªØ´Ø§Ø±Ø§Øª Ø¯Ø§ÙØ´Ú¯Ø§Ù ÙØ±Ø¯ÙØ³Û Ù Ø´ÙØ¯)
Ø¯Ø± Ù¾ÚÙÙØ´âÙØ§Û ÙÙÙÛ Ù Ø§ØµÙÙÛ Ù Ø¹Ø§ØµØ± Ú©Ø§ÙØ´ Ø¯Ø± Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§ÙâÙØ§Û Ù Ø³Ø§Ø¦Ù Ù Ù¾ÛâØ¬ÙÛÛ Ø±ÛØ´ÙâÙØ§Û ØªØ§Ø±ÛØ®Û Ù ÙØ§ÙÛÙ Ù Ø¢Ø±Ø§Ø¡Ø Ø¨Ù ØªØ¯Ø±ÛØ¬ Ø¨Ø®Ø´Û Ø§Ø² Ù Ø¨Ø§Ø¯Û ØªØµÙØ±Û Ù ØªØµØ¯ÛÙÛ Ø±Ø§ Ø¨Ù Ø®ÙØ¯ Ø§Ø®ØªØµØ§Øµ Ø¯Ø§Ø¯Ù Ø§Ø³Øª. Ø±ÙØ´Û Ú©Ù Ø¨ÛâØªØ±Ø¯ÛØ¯ ÙÙÙ Ø¹Ù ÛÙ Ù ÙØ¶ÙØ¹ Ù Ù Ø³Ø£ÙÙ ØªÙÙØ§ Ø¯Ø± Ù¾Ø±ØªÙ Ø¢Ù Ù ÛØ³ÙØ± Ø®ÙØ§ÙØ¯ Ø¨ÙØ¯. Ø§Ø±Ø§Ø¦Ù Ù¾ÚÙÙØ´Û Ø¯ÙÛÙ Ø¯Ø± Ù Ø¨Ø§ØØ« Ø§ØµÙÙ Ø¹Ù ÙÛÙ ÙÛØ² Ø§Ø² Ø§ÛÙ ÙØ§Ø¹Ø¯Ù Ù Ø³ØªØ«ÙØ§ ÙÛØ³Øª. Ù ÙØ§ÙÙ ØØ§Ø¶Ø± Ø¨Ù ØªØÙÛÙ Ø¯Ø± Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§ÙâÙØ§Û ØªØ§Ø±ÛØ®Û Ù Ø¨Ø§ØØ« Ø¹Ø§Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹Ù ÙÛÙ Ù¾Ø±Ø¯Ø§Ø®ØªÙ Ù ØªÙØ§Ø´ Ú©Ø±Ø¯Ù Ø¨Ø§ Ù Ø·Ø§ÙØ¹Ù Ø§Ø³ØªÙØ±Ø§Ø¦Û ÙÙ Ø²Ù Ø§Ù Ø¯Ø± Ù ØªÙÙ Ø³ÙÛ Ù Ø´ÛØ¹Û Ù ØªÙØ¯Ù Ø¨Ù Ù¾Ø±Ø³Ø´âÙØ§ÛÛ ÚÙÙ ÙØÙÙ ÙØ±ÙØ¯ Ø§ÛÙ Ù ÙØ§ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø¯ÛÙØ§Ù Ù Ø¨Ø§ØØ« Ø§ØµÙÙÛ Ù ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛØ ÙÛÚÚ¯ÛâÙØ§Û Ù Ø´ØªØ±Ú©Ø Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ù ØªÙØ¯Ù Ø§Ù Ø¨Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹Ù ÙÛÙØ ØªØ±ØªÛØ¨ Ø·Ø±Ø Ø§ÛÙ Ø§ØµÙÙØ Ø¬Ø§ÛÚ¯Ø§Ù Ù Ø±Ø§Ø¨Ø·ÙâÛ Ø¢ÙâÙØ§ Ø¨Ø§ ÛÚ©Ø¯ÛÚ¯Ø± Ù ÙØ¸Ù Ù ÙØ¬ÙØ¯ Ø¯Ø± Ù ÛØ§Ù Ø¢ÙâÙØ§ Ù¾Ø§Ø³Ø® Ú¯ÙÛØ¯.ØØ§ØµÙ Ø§ÛÙ ØªØÙÛÙ Ø§ÛÙ Ø§Ø³Øª Ú©Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹Ù ÙÛÙ Ú¯Ø±ÚÙ Ù Ø¨Ø§ÙÛ Ø§Ø³ØªÙØ§Ø±Û Ø¯Ø± Ø¢Ù ÙØ²ÙâÙØ§Û Ø§Ø¦Ù Ù (Ø¹) Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ÙÛÚ©Ù Ø¯Ø± Ø¹Ø±ØµÙ ØªØ¯ÙÛÙØ Ø®Ø§Ø³ØªÚ¯Ø§ÙâÙØ§Û Ø§ÛÙ Ø§ØµÙÙ Ø¯Ø± Ù ØªÙÙ Ø§ØµÙÙ Ù ÙÙÙ Ø§Ø³ØªØ¯ÙØ§ÙÛ Ø§ÙÙ ØªØ³ÙÙ Ø³Ø±Ø§Øº Ú¯Ø±ÙØªÙ Ù ÛâØ´ÙØ¯. Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§ÛÙÚ©Ù Ø§ØµÙÙ Ø¹Ù ÙÛÙ Ø¯Ø± Ø±ÙÛÚ©Ø±Ø¯ Ù ØªÙØ¯Ù Ø§Ù Ø´ÛØ¹Ù Ù Ø³ÙÛ Ø¯Ø§Ø±Ø§Û Ø¯Ù ÙÛÚÚ¯Û Ú©ÙÛ Ø§Ø³Øª: ÙØ®Ø³Øª Ø¢ÙÚ©Ù ÙØ·Ø¹Û Ø§Ø³Øª Ù Ø¯ÛÚ¯Ø± Ø§ÛÙ Ú©Ù ÙØ³Ø¨Øª Ø¨Ù Ø§Ù Ø§Ø±Ø§Øª Ø¯Ø± Ø±ØªØ¨Ù Ù¾Ø§ÛÛÙâØªØ± ÙØ±Ø§Ø± Ø¯Ø§Ø±Ø¯.