Majalah Kedokteran Neurosains
Vol. 38 No. 1 Desember 2020

PENGARUH POLA MAKAN TERHADAP KEJADIAN STROKE HEMORAGIK DI RUANG POLIKLINIK SARAF RSUD TGK CHIK DITIRO SIGLI

Teuku Jauhardin,* Rachmat Andi Hartanto,* Endro Basuki,* Ismail Setyopranoto** (Unknown)



Article Info

Publish Date
10 Aug 2021

Abstract

INTRODUCTION INTRACEREBRAL HEMORRHAGE ACCOUNTS FOR 10 OF ALL STROKES AND IS ASSOCIATED WITH HIGH MORTALITY ACEH PROVINCE HAS A PREVALENCE OF STROKE AS MUCH AS 66 PER MILE THE DIET PATTERN OF ACEHNESE PEOPLE TENDS TO BE HIGH IN FAT AND PROTEIN BUT LOW IN FIBER CAUSES AN IMBALANCE IN NUTRIENT INTAKE A RISK FACTOR FOR HEMORRHAGIC STROKE

Copyrights © 2020






Journal Info

Abbrev

NEURONA

Publisher

Subject

Neuroscience

Description

Neurona merupakan satu-satunya jurnal yang memuat perkembangan penelitian dan kasus terbaru bidang neurosains di Indonesia. Jurnal ini diterbitkan setiap 3 bulan sekali oleh Perhimpunan Dokter Spesialis Saraf di Indonesia. Pastikan Anda telah terdaftar menjadi pelanggan untuk dapat mengunduh artikel ...