Khasanah Ilmu - Jurnal Pariwisata Dan Budaya
Vol 5, No 1 (2014): Jurnal Khasanah Ilmu - Maret 2014

USAHA PENGELOLAAN MAKANAN UNTUK MENINGKATKAN KUALITAS MAKANAN DI WARUNG MAKAN ULEGFOOD BANTUL

Shyuhri Syahrizal (Unknown)
Emmita Devi Hari Putri (Unknown)



Article Info

Publish Date
21 Jul 2014

Abstract

The quality of foodis strongly influencedbythe process offoodmanagement. The processof foodstorageplays an important rolein improvingthe qualityof food. Especiallyin theprocess of preparingthe rawmaterialbefore itis cookedinto afast foodmakesadecisiveearlystepin thetimeliness offoodpresentation. Food processingiscarried out correctlywillresult infoodthat suits your needs. In addition tothefoodprocessingalsotakesa goodselectionof rawmaterialsin order togeta good mealacylanyway. Presentation ofprepared foodsthatwilladd value tothe rightofthe food itself, so itcan attractcustomers.Therefore,thecomparisonswithother productswillwe knowthe extent of theeffortin managingfood.

Copyrights © 2014






Journal Info

Abbrev

khasanah

Publisher

Subject

Environmental Science Social Sciences

Description

Jurnal Khasanah Ilmu sebagai bagian dari semangat menyebarluaskan ilmu pengetahuan hasil dari penelitian dan pemikiran untuk pengabdian pada masyarakat luas. Situs Jurnal Khasanah Ilmu menyediakan artikel-artikel jurnal untuk diunduh secara gratis. Jurnal kami adalah jurnal ilmiah nasional yang ...